وزیر آموزش‌وپرورش: اصلاح ساختار نظام آموزشی آغاز شد چالوس عصر یکطرفه می‌شود تداوم گرمای شدید در مرزهای اربعین؛افزایش دما در نجف و کربلا کیفیت هوای تهران در وضعیت قابل‌قبول اعلام جرم دادستانی علیه حامیان تروریست‌های اعدامی دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد

هر ماه ۵۰ دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حمل و نقل پایتخت می‌شود

هر ماه ۵۰ دستگاه اتوبوس وارد ناوگان حمل و نقل پایتخت می‌شود رئیس شورای شهر تهران گفت: ماهیانه ۵۰ دستگاه اتوبوس به شهرداری تهران واگذار می‌شود که این مسئله در مهر و آبان عملیاتی شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۰ - ۰۵ آذر ۱۴۰۲ - 2023 November 26
کد خبر: ۲۱۵۳۹۰

به گزارش راهبرد معاصر، مهدی چمران صبح امروز در حاشیه یکصدونودوپنجمین جلسه شورای شهر تهران در جمع خبرنگاران در ارتباط با تعیین نرخ کرایه‌های تاکسی‌های اینترنتی اظهار کرد: در این ارتباط هنوز نه از سوی شورا، نه از سوی شهرداری تهران طرحی ارائه نشده است و بنده هفته گذشته در خصوص این موضوع صحبت کردم کرایه‌های حوزه حمل و نقل عمومی باید توسط شورا طبق قوانین و مقررات تعیین شود.

 

وی افزود: تعیین نرخ کرایه‌های تاکسی‌های اینترنتی از سوی اتحادیه مغایر با قانون است و ما درصدد هستیم که تعیین کرایه تاکسی را از طریق شورا مصوب کنیم.

 

رئیس شورای شهر تهران در خصوص ورود تاکسی‌های برقی به کشور گفت: در این خصوص وزارت کشور اعلام کرده که تعداد قابل توجهی تاکسی وارد کشور می‌شود که امیدواریم در این زمینه سهم شهر تهران در نظر گرفته شود، البته ما بنا داریم که هزار دستگاه تاکسی برقی را وارد پایتخت کنیم.

 

چمران در خصوص نوسازی تاکسی‌های فرسوده گفت: این موضع از طریق سازمان تاکسیرانی طبق برنامه‌ریزی انجام شده در حال انجام است.

 

وی در پاسخ به اینکه با توجه به اینکه ما در ماه‌های پایانی سال 1402 قرار داریم ورود اتوبوس‌ها تاکسی‌ها و اتوبوس‌های برقی به کجا انجامید، تصریح کرد: در این بخش نیز شما مطلع هستید که ما پیگیری‌های خود را انجام داده‌ایم، البته ساخت اتوبوس همانند ساخت خودرو نیست چرا که برای ساخت اتوبوس باید بخشی از قطعات از خارج از کشور وارد کشور شود و همین مسئله زمان می‌برد.

 

وی گفت: البته ما در این بخش فشارهای خود را به شهرداری تهران آورده‌ایم و قراردادها بسته شده است. همچنین ناگفته نماند که ما امسال 27 هزار میلیارد تومان از بودجه 1402 شهرداری تهران را به حوزه حمل و نقل و توسعه آن اختصاص داده‌ایم که کار بسیار مهمی بود.

 

چمران ادامه داد: البته با توجه به تعاملی که فی‌مابین شهرداری تهران با یکی از سازنده‌های اتوبوس انجام شده است قرار است ماهیانه 50 دستگاه اتوبوس به شهرداری تهران واگذار شود که این مسئله در مهر و آبان عملیاتی شد و امیدواریم تا پایان سال حرکت خوبی در حوزه ورود اتوبوس‌های هیبریدی و برقی به پایتخت انجام بشود.

 

وی با اشاره به چانه‌زنی‌های شورا برای پرداخت هزینه‌های مشترک دولت و شهرداری گفت: قانون مواردی را مشخص کرده و اعلام می‌کند اما هنوز سهم دولت مشخص نشده است. چند نامه‌نگاری صورت گرفته و در نشست کلانشهرها نیز مطرح شد که دولت بدهی‌های خود را به شهرداری‌ها بپردازد.

 

چمران تاکید کرد: میزانی که شهرداری در خصوص بدهی دولت، حساب کرده 40 هزار میلیارد تومان است اما آنچه دولت حساب می‌کند ممکن اختلاف داشته باشد.

 

رئیس شورای اسلامی شهر تهران با بیان اینکه هنوز پیشنهادی از سوی شهرداری در مورد رایگان شدن عوارض نماهای ایرانی ارائه نشده است، اظهار کرد: ما طرحی را در دوره چهارم ارائه دادیم که نماهای برتر از تخفیف برخوردار شوند اما متاسفانه اجرایی نشد. امروز هم هنوز طرحی در این زمینه به شورا ارائه نشده است.

 

وی در خصوص نقشه هوایی جدید تهران و مقایسه آن با قبرستان وادی‌السلام عراق در فضای مجازی گفت: ممکن است لس‌آنجلس هم با یک قبرستان در افغانستان شباهت داشته باشد؛ شهرسازی تهران کاملا قابل قبول ما نیست و وضعیت معماری ما ناهنجار است و ان معماری را که در دنیا حرف برای گفتن داشت، شاهد نیستیم. وقتی شهری گسترش پیدا می‌کند و طرحی ندارد، چنین می‌شود. وقتی می‌گوییم طرح جامع شهر باید به عنوان قاموس شهر اجرایی شود، به همین دلیل است./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار